homebutton layer

Dating tips: wat te doen voor de beste date?Online dating is enorm populair. En met de duizenden mensen die zich inschrijven voor spannend contact is het belangrijk om jouw profiel zo goed mogelijk naar voren te komen. Sommige mensen vinden het lastig om iets over zichzelf te vertellen, of om duidelijk te maken aan een ander wat voor (spannend) contact zij zoeken.

Als je de tips volgt die wij je geven maak je de kans om de beste date ervaring te krijgen en hoe jouw neukaffaire profiel opvalt tussen alle anderen. Maar ben je er zeker van dat je zonder tips kunt, kan je je ook direct inschrijven direct inschrijven

Online dating tip 1: Zorg voor een goede profielfoto

Meer dan de helft van alle mensen die online contact zoeken geven aan eerst iemand te willen hebben gezien voor ze willen afspreken. Zorg er dus voor dat je minimaal één profielfoto upload. Zo kunnen anderen oordelen of je een goede match bent. Voor een goede foto kun je ook heel goed je webcam gebruiken. Tips hierbij:
  • Profielfoto’s zijn populair, wil je liever niet herkenbaar in beeld bewerk jouw foto dan op de computer of doe gewoon een zonnebril op
  • Full body foto’s zijn sexy en je blijft toch anoniem
  • Bewaar heel intieme foto’s voor later in het gesprek, dan heb je nog een leuke verassing voor de ander!

Online dating tip 2: Zet in je profiel wat je zoekt

Naast een fysieke klik, is het ook belangrijk om voorkeuren op elkaar af te stemmen voor je aan online dating begint. Vul in je profiel dan ook alleen maar in waar je daadwerkelijk naar op zoek bent. Iedereen op deze site is op zoek naar sex, maar door jouw voorkeuren aan te geven krijg je de beste sexdate ervaring, zonder dat je wordt lastig gevallen met vervelende verzoekjes of ongewenste berichtjes.

Online dating tip 3: Gebruik een opvallende gebruikersnaam

Veel dating sites staan vol met hele simpele gebruikersnamen als Kees3 of Tessa_1977. Om op te vallen is het juist verstandig om met iets originelers te komen. Zet in je gebruikersnaam iets over jouw seksvoorkeur, of je geaardheid. Een naam die goed te onthouden is, is ook een goed idee. Mocht je ooit gezien zijn door een andere sekszoeker, dan ben je gemakkelijk terug te vinden voor dat spannende contact. Je echte naam komt later wel!

Online dating tip 4: Lokaal zoeken werkt het beste

Elke dag schrijven honderden zich hier in op zoek naar een spannende date. De aanmeldingen komen echt overal vandaan, in elke provincie in Nederland EN België zijn er mensen te vinden die een ondeugende date willen. De meeste mensen zoeken iemand in de buurt, hiermee kun je snel afspreken en dit kost weinig moeite. En als je denkt al het lekkers uit je eigen buurt te hebben gehad, kun je altijd verder zoeken in de andere provincies voor nog meer spannend contact!

Direct inschrijven